Skip to main content

Featured

Unfall Prien Am Chiemsee Heute

Unfall Prien Am Chiemsee Heute . Hier finden sie aktuelle nachrichten, bilder und videos aus der gemeinde prien am chiemsee im chiemgau. Alles wissenswertes und informationen zum thema finden sie hier. Prien Fehlgeschlagenes Überholmanöver endet in Graben from www.traunsteiner-tagblatt.de Alles wissenswertes und informationen zum thema finden sie hier. Prien am chiemsee news und nachrichten bei bsozd.com lesen. Wie das portal störungsauskunft.de berichtet, ist in prien a.

Dam Kelimesinin Anlamı Tdk Sözlük


Dam Kelimesinin Anlamı Tdk Sözlük. Türkçe anlamı bilinmeyen veya ilk defa duyulan kelimelerin anlamı genellikle türk dil kurumu (tdk) sözlüğünde aranmaktadır. Dam kelimesi dilimizde sıklıkla karşımıza çıkan sözcükler arasındadır.

Oba nedir ne demektir? Anlamı Laf Sözlük
Oba nedir ne demektir? Anlamı Laf Sözlük from www.lafsozluk.com

Ahiret kelimesinin tdk sözlük anlamı öldükten sonra tekrar diriltileceğimiz ve ebedi olarak kalacağımız alemdir.may 19, 2021. Tdk sözlük anlamı , güncel türkçe sözlük. Birçok değişik anlama sahip olması ile beraber türk dil kurumu üzerinden, kuma kelimesi karşılık bulunmaktadır.

Damsız Tdk Sözlük Anlamı Şu.


Ahiret kelimesinin tdk sözlük anlamı öldükten sonra tekrar diriltileceğimiz ve ebedi olarak kalacağımız alemdir.may 19, 2021. Bu anlamdaş sözcük cümle içerisinde payda yerine kullanıldığında o cümlenin anlamında herhangi bir bozukluk yaşanmaz. Dam kelimesi dilimizde sıklıkla karşımıza çıkan sözcükler arasındadır.

Türkçe Dilinden Alınan Dam Kelimesi Dam Üstünde Saksağan, Vur Beline Kazmayı Anlamındadır.


Dam koruğu birleşik kelimesinin tdk sözlüğe göre 1 farklı anlamı vardır. Cezaevi̇ kelimenin tdk’ya uygun doğru kullanımı cezaevi̇ olmalıdır. Ad sözcük, ad halinde (mimarlık) çatı, örtü anlamına gelir.

Peki Duvar Kelimesinin Tdk’ya Göre Doğru Anlamı.


Dam kelimesinin bir diğer anlamı, hayvanların bakıldığı ve beslendiği ahırdır. Dam koruğu tdk sözlük anlamı şu. Damsız kelimesinin tdk sözlüğe göre 2 farklı anlamı vardır.

Dam Koruğu Birleşik Kelimesinin Tdk Sözlük Anlamı Nedir?


Türkçe anlamı bilinmeyen veya ilk defa duyulan kelimelerin anlamı genellikle türk dil kurumu (tdk) sözlüğünde aranmaktadır. Gürültüsüz oyun isterseniz gelin damaya. Dam kelimesi tdk sözlük anlamı şu şekildedir;

Kötülüğünü Istemek, Kötü Duruma Düşürmek Için Uğraşmak.


Sözlük genel olarak “bir veya birden fazla belirli konu ile ilgili tanımları ve terimleri içerir”. Tdk yani türk dil kurumu sözlüğü temel. Damsız kelimesinin kökeni türkçe dilidir.


Comments

Popular Posts